Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας και της Αστρονομίας, με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του πρώτου κύκλου μαθημάτων που πραγματοποιούμε με τίτλο "Εισαγωγή στην Αστρονομία". Ο πρώτος αυτός εισαγωγικός κύκλος απευθύνεται κυρίως σε όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο αλλά και σε όσους εμπειρότερους επιθυμούν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά, εναρμονισμένα με τις επιταγές των συνθηκών και με την πολύτιμη βοήθεια που μας παρέχει η τεχνολογία. Επίσης θα γίνονται σε πραγματικό χρόνο ώστε να μπορείτε όλοι να είστε συμμετέχοντες σε αυτά και όχι απλά θεατές, εκφράζοντας απορίες και σκέψεις. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, πέρα από το να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, είναι να εγκαταστήσετε σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο (συστήνουμε βέβαια Η/Υ) την εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings (για PC κατεβάστε από εδώ: https://zoom.us/download ).

Είναι σίγουρα μια φιλόδοξη προσπάθεια η οποία προκύπτει από τη θέλησή μας να συνεχίσουμε την επικοινωνία μαζί σας και τη διάδοση της Αστρονομίας. Ελπίζουμε να στηρίξετε το εγχείρημά μας και να συμμετάσχετε σε αυτό!
δηλώστε συμμετοχή
1ο μάθημα ( 25 Απρ 2020 ) : Αστερισμοί και νυχτερινός ουρανός ( ομιλητής : Λιώρης Παναγιώτης )
2ο μάθημα ( 02 Μαϊ 2020 ) : Ουράνια σφαίρα και κινήσεις άστρων ( ομιλητής Λέτης Σταύρος )
3ο μάθημα ( 09 Μαϊ 2020 ) : Κινήσεις του Ήλιου και εποχές ( ομιλητής : Λιώρης Παναγιώτης )
4ο μάθημα ( 16 Μαϊ 2020 ) : Κινήσεις Σελήνης και φαινόμενά της ( ομιλητής : Λέτης Σταύρος )
1ος κύκλος
Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας, έτος ίδρυσης 2019
e-lessons
η αστροφωτογραφία της ημέρας
screen saver